Következő verseny : hamarosan
Szervező : CESA®

Prémium Liga kupasorozat

CESA Prémium Strongman Liga 2021 - Döntő - Harkány

Véget ért a 4. Prémium Liga, az az erősember versenysorozat, amely jelenleg hazánk legerősebb, leghosszabb ideig tartó és versenyszámokban is a legváltozatosabb versenye. Mindennél többet elmond a szinvonaláról, hogy hét forduló után fél pont döntötte el a győztes személyét!Ezúton is gratulálunk Molnár Zsolt nak, aki nem egész két évvel ezelőtt abba akarta hagyni a versenyzést… Zsolti egész évben állandó, kiemelkedő teljesítményt nyújtott aminek köszönheti az elsőségét! Gratulálunk!Összetettben a második Juhász Peti lett, akinek szintén gratulálunk! Peti az év során óriási hullámvölgyeket és hegyeket produkált, megkezdte nemzetközi pályafutását is és aki ismeri a sportágat az tudja, hogy versenyek közt meg kell adni a szervezetnek a pihenést is. A döntőben erőt demonstrált, megmutatta, hogy mire képes. A döntőt, a hetedik állomást megnyerte, azonban a korábban összeszedett 2pontos hátrányt nem tudta ledolgozni.A harmadik a döntőben Sebestyén Jani lett, akinek a CESA versenyrendszer az egész évét köszönheti! Jani a döntőben továbbra is sérülten, de maximális profizmussal, rutinosan behúzta a harmadik helyet!

Köszönet illeti az egész évi munkáját, mert amikor éppen nem edzést szervezett vagy versenyzett, akkor esténként a Liga eszközparkját készítette, fejlesztette. A CESA Erősember Sportegyesület vezetőjeként sok feladat áll még előtte! Úgy, ahogy az egész egyesület tagsága előtt, hiszen ez a szezon, az egyesület első éve igazi közös munkát igényelt, melybe mindenki beletette azt amit a kezdetekkor vállalt!

Köszönet minden versenyzőnek, segítőnek, szervezőnek, bírónak, szurkolónak és minden támogatónak! Bíztató jövő elé néz a strongman sportág!

Ave CESAr!

CESA® Strongman Prémium Liga Döntő Harkány Fotógaléria

További hasznos információk
Versenyszervezõ: CESA®
A CESA® - Közép-Európai Erősember Szövetség 2020 őszén alakult meg a sportág jelenének kiváló versenyzői kezdeményezésére. Azóta a versenykiírásaihoz csatlakozott több, mint 100 hazai versenyző. A létszám és az érdeklődés folyamatosan emelkedik. A szervezet egyesületi keretek között tevékenykedik. Az Egyesület vezetője Sebestyén János elnök, a vezetőség tagjai: Molnár Zsolt és Mounier Stephane.

A szervezet célja az erősportágak – kiemelten a strongman sport – népszerűsítése, versenyzési, sportolási lehetőség biztosítása az érdeklődők számára a pandémia ideje alatt jelenleg Magyarországon, a járványügyi helyzet feloldását követően pedig közép-Európai szinten.Az Egyesület első számú céljaként tűzte ki, hogy az ország vezető erősember versenysorozatát a Prémium Liga kupasorozatot saját szervezésben tovább megrendezi és ápolja a hagyományait.

Versenyzési lehetőséget kínál a Felföldi Játékok, a Crossover (kevert erősportok) kedvelőinek, valamint 2021-ben országos kupát szervez a hölgyeknek is. A ’21 év nyarán négy állomásos sorozatban a masters korú versenyzők is versenyzési lehetőséghez jutnak.
Versenyszabályzat
Következõ versenyek

Kiemelt támogatóink